9. nov 2018 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 

 

Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Innovation og nytænkning hædres ved International Food Contest

09.11.18: 1.500 tilmeldte produkter står klar den 13. november, når endnu en udgave af International Food Contest (IFC) løber af stablen i MCH Messecenter Herning under årets fødevareteknologimesse, FoodTech. Og i år vil der ifølge arrangøren være endnu mere fokus på innovation og nytænkning end nogensinde før.

Læs mere

Mere end halvdelen af alle produktlanceringer i Storbritannien er nu kødfrie

09.11.18: November måned fejres mange steder som "World Vegan Month", og i den anledning afslører Mintel, et af verdens førende markedsanalysebureauer, at den nyeste forskning viser en stigning i vegansk efterspørgsel efter kødfri mad på det britiske marked. Ifølge Mintel-undersøgelsen er andelen af kødfrie nye produkter, der bærer prædikatet vegansk / ingen animalske ingredienser, næsten fordoblet mellem 2014-17.

Læs mere

Rekordstor deltagelse i parisisk fødevare-smeltedigel

08.11.18: Selv om SIAL Paris 2018 lukkede dørene torsdag den 25. oktober, så vil ideer, opdagelser og inspirationer præsenteret på dette års udgave ifølge arrangøren leve videre i lang tid. Eller som SIAL's Network Director Nicolas Trentesaux, udtrykte det på åbningsdagen: "Dette er virkelig den globale tænketank for fødevareindustrien, det internationale laboratorium for fødevareinnovation i alle dets facetter".

Læs mere

Fødevareklyngen bliver mere og mere bæredygtig

08.11.18: De seneste 20 år er fødevareproduktionen i Danmark steget, mens der samtidig er sket et markant fald i miljøpåvirkningen fra landbruget. Det viser L&F's årlige publikation "Fakta om Fødevareklyngen", der netop er blevet offentliggjort på Delegeretmøde i Herning.

Læs mere

Konference sætter fokus på fødevarekontaktmaterialer

07.11.18: Smager eller lugter kødet, mælken eller brødet lidt af metal eller gummi, når det lander hos forbrugerne? På FoodTech præsenterer Brancheorganisationen BITVA en ny konference om fødevarekontaktmidler (FKM), som skal give alle aktører i fødevareindustrien klarhed om krav og kontrol.

Læs mere

Fra tema Råvarer
Fra tema Procesudstyr
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg